Bagikeun ka Lapak Facebook

PotrétSalasa, 17 Juli 2012 01:51

Kuda Rénggong

Ku Maruta Bayu
SN
Kuda Renggong [Potret: Maruta Bayu]

Kirim Koméntar tina Facebook

Koméntar (1)

kang mayas

sae lah web teh, mani unggal dinten muka. mung hapunten, hanjakal foto2na teh mani asal-asalan. contona 'kuda renggong', na teu aya foto nu lain. teras tulisa 'sundanews.com' di tengah-tengah asa ngaganggu. piceun bae atanapi dikasisikeun, atuh alit bae, da ngarana oge tanda. Ulah pelit mun foto rek dipake batur, keun bae, sedekah, kecuali foto nu luar biasa hebat dan langka. punten. cag!

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Rebo, 16 April 2014 16:27

Pulisi Bisa Midanakeun TP Kahatéx

(SundaNews, Bandung) Mun sikep Gupernur Jawa Barat, Ahmad Héryawan, rék maréntahkeun PT Kahatéx...
SN

Rebo, 16 April 2014 16:11

Ahmad Héryawan: Kahatéx Kudu Ngarakrak Wangunan Luhureun Walungan

(SundaNews, Bandung) Teu bisa dipungkir, yén salah sahiji wangunan PT Kahatéx nu perenahna luhureun walungan...
SN

Rebo, 16 April 2014 04:29

Jokowi Protés Lantaran Profilna Dimuat Dina Soal Ujian Nasional

(SundaNews, Jakarta) Gubernur DKI Jakarta Joko Widodo (Jokowi) antukna ngayakeun protés ku lantaran ngaranna jeung...
SN

Rebo, 16 April 2014 04:27

Lolongkrang Rhoma Irama Jadi Capres atawa Cawapres Kalindih

(SundaNews, Jakarta)  Rhoma Irama anu disebut-sebut jadi tokoh nu bisa ngaronjatkeun sora Partai Kebangkitan Bangsa (PKB),...
SN

Rebo, 16 April 2014 04:25

Rarancang Gerindra Pikeun Koalisi jeung Demokrat

(SundaNews, Jakarta) Sumebar béja Partai Gerindra rék ngayakeun koalisi jeung  Partai Demokrat.  Tapi...