Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaSosial BudayaSalasa, 07 Agustus 2012 03:32

Jejerna Puasa jeung Lebaran

Pasanggiri ngarang Fiksimini Sunda

Ku Maruta Bayu
SN
Pasanggiri Ngarang Fikmin [Potret: FBS]

(SundaNews, Bandung) Grup Fiksimini Basa Sunda (FBS ) di jejaring sosial facebook, ngayakeun Lomba Fiksimini Sunda mapag lebaran. Demi jejerna nyaéta bulan puasa jeung lebaran. Maksudna, pangarang bisa milih jejerna, rék bulan puasa, lebaran, atawa duanana digabungkeun.

Karangan anu bisa diilukeun kana ieu lomba, mangrupa karangan anyar, tacan kungsi diposting dina lapak FBS, ditulis dina basa Sunda nu ilahar dipaké di lingkungan patandang. Panjangna karangan minimal 100 kecap, maksimalna 150 kecap, ditambah judul. Saban patandang ukur bisa ngirim sajudul karangan, nu dilengkepan ku ngaran, alamat, jeung nomer telepon. Upama dina grup FBS ngagunakeun ngaran landian, kudu dituliskeun jeung ngaran aslina.

Karangan dikirim kana inbok KUNCEN FBS, paling leuir poé Ahad, 12 Agustus 2012, jam 21.00WIB. Formatna: Pasanggiri#Judul#Eusi. Juri baris milih tilu pinunjul. Diantarana  pinunjul ka-1, hadiahna Rp 1 Juta, pinunjul ka-2, hadiahna Rp 750 Rébu, jeung Pinunjul ka-3 hadiahna Rp 500 Rébu. Hadiah mangrupa kagegelan ti Prof. Ganjar Kurnia, Rektor UNPAD.

Katerangan leuwih lengkep, bisa langsung asup baé ka grup facebook: https://www.facebook.com/groups/fikminsunda/.

 

 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Kemis, 17 April 2014 17:01

Ratusan Mahasiswa Nampik Jokowi Asup ka ITB

(SundaNews, Bandung) Poé Kemis (17/4/2014), Gupernur DKI Jakarta Joko Widodo (Jokowi) datang ka kampus Institut...
SN

Kemis, 17 April 2014 16:35

Urang Sunda Jadi Présidén

(SundaNews, Bandung) Aya karep ti sawatara urang Sunda geusan ngadorong putra daérah terbaikna pikeun jadi pamingpin di...
SN

Kemis, 17 April 2014 04:25

Néangan Calon Présidén Urang Sunda

(SundaNews, Bandung) Rusiah calon Présidén téh natrat dina Sastra Jéndra Kalapeteng, kalayan ukur...
SN

Kemis, 17 April 2014 04:08

Féstival Angklung di SMA BPI 1 Bandung

(SundaNews, Bandung) SMA BPI 1 Bandung bakal ngagelar tilu féstival dina bulan Méi 2014, kalayan marebutkeun...
SN

Rebo, 16 April 2014 16:27

Pulisi Bisa Midanakeun TP Kahatéx

(SundaNews, Bandung) Mun sikep Gupernur Jawa Barat, Ahmad Héryawan, rék maréntahkeun PT Kahatéx...