Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaUmumSaptu, 18 Agustus 2012 00:26

Tina Acara Rampak Buka Puasa DKC

Déwan Kesenian Cianjur, Tatahar Féstival Film Remaja

Ku Ilham Nurwansah
SN
Dewan Kasenian Cianjur tatahar FFR [Potret: Ilham]

 

(SundaNews, Cianjur) Déwan Kesenian Cianjur (DKC) ngayakeun kagiatan rampak buka puasa di Sékrétariat DKC, Jl. Suroso 46, Cianjur, Salasa (14/8/2012). Ieu kagiatan téh mangrupa agénda taunan saban bulan Ramadhan. Tujuanna tangtu baé pikeun ngaraketkeun tali silaturahmi papada komite seni nu aya di DKC.

Ieu kagiatan, diluuhan ku Komite Seni Tari, Kawaritan, Pencasilat, Cianjuran, Seni Musik, Seni Rupa, Film jeung Multimedia, Sastra, Padalangan, Teater, jeung Komite Pertunjukan Rakyat.

Dina ieu kasempetan, Andri Kartanegara, Ketua Umum DKC nepikeun informasi program gawé anu baris dilakonan. "DKC ditunjuk Disparbud Provinsi Jabar  pikeun ngokolakeun Festival Film Remaja, bulan Oktober nu bakal datang. Ieu téh janten prestasi jeung kareueus kanggo Cianjur. Ku kituna, dipiharep pangrojong ti sakumna pihak, hususna komite-komite seni,sangkan ieu program tiasa sukses." Kitu pokna Andri.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 00:56

Puan Maharani: “Tim Suksés Jokowi Moal Kapancing Kampanye Hitam”

(SundaNews, Jakarta) Sanajan ngaku diserang  ku kampanye hitam, tim suksés Jokowi-Jusuf Kalla (JK) nyebutkeun...
SN

Kemis, 22 Méi 2014 04:42

DPRD Kota Bandung Bakal Ngawal Perda Penanaman Modal PDAM

(SundaNews, Bandung) DPRD Kota Bandung, anu dikomandoan ku Ketua Panitia khusus (Pansus) II, Eko Sesotyo SE, terus ngawal...