Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaPulitikJumaah, 18 Januari 2013 06:45

Linmas sa-Kabupatén Kuningan Siap Ngamankeun Pilgup Jabar

Ku Tirta Jaka
SN
Kabid Linmas Kesbang Linmas Kabupatén Kuningan, Yunus Suparman. [Potret: Tirta Jaka]

(SundaNews, Kuningan) Hajat démokrasi tingkat Provinsi Jawa Barat kari sabulan deui—leuwih saeutik, nyatana ping 24 Fébruari 2013. Dina mapag Pilgup, sajumlahing anggota perlindungan masyarakat (Linmas) di saban désa sa-Kabupatén Kuningan, siap ilubiung enggoning ngamankeun lumangsungna pamilihan pamingpin Jawa Barat.

Saéstuna, pikeun Pilgup nu bakal datang mah moal aya pangamanan langsung (Pamsung). Najan kitu, sumanget Linmas mah teu gedag saeutik-eutik acan, tetep rék ngamankeun Pilgup sabab masih kénéh nampa kapercayaan.

“Ayeuna mah teu aya pamsung, mung tos seueur anggota linmas nu tos siap ngamankeun di KPPS," ceuk Yunus, ka SundaNews, Kemis (17/1/2013). Yunus téh Kapala Bidang Perlindungan Masyarakat Badan Kesatuan Bangsa Perlindungan Masyarakat (Kesbang-Linmas) Kabupatén Kuningan.

Ku kituna, dina harepan Yunus mah Komisi Pemilihan Umum (KPU) téh leuwih ngutamakeun anggota Linmas enggoning aub dina kalumangsungan Pilgup Jawa Barat. Sabab, anggota Linmas téh geus jejem kalatih dina perkara ngamankeun kaayaan di masarakat.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 00:56

Puan Maharani: “Tim Suksés Jokowi Moal Kapancing Kampanye Hitam”

(SundaNews, Jakarta) Sanajan ngaku diserang  ku kampanye hitam, tim suksés Jokowi-Jusuf Kalla (JK) nyebutkeun...